Fitnes-daneu-ponudba-page-001aVadba z osebnim trenerjem fitnesa je primerna za začetnike, ki še niso osvojili pravilne izvedbe vaj, in za vse, ki potrebujejo dodatno spodbudo. Z vadbo pod nadzorom strokovnjaka dosežeš rezultate v najkrajšem mogočem času.  Osebni trener vam bo po pogovoru z vami glede na vaše cilje oblikoval individualni program vadbe, s katerim boste varno in zdravo v najkrajšem možnem času dosegli maksimalen učinek. Ob strokovni in profesionalni pomoči pa vam bo vlival dodatno motivacijo, s katero vam bo zdrav način življenja z gibanjem in pravilno prehrano postal vsakdan. Osebni trener vas bo spremljal na vsakem treningu in vam bo ves čas na voljo.

Z osebnim trenerjem lahko aktivirate vašo skrito moč, s katero boste dan za dnem premagovali izzive življenja.

Kako poteka vadba z osebnim trenerjem? Katere so prednosti?

V uvodnem pogovoru se trener seznani s tvojimi željami in cilji, psihofizičnim stanjem in zgodovino zdravstvenega stanja. Na podlagi tega določi strategijo dela, ki je prilagojena le tebi. Za učinkovito izgubo telesne maščobe, oblikovanje telesa in pridobitev mišične mase je potrebnega veliko znanja o prehrani in vadbi. Ne počni napak in ne izgubljaj svojega časa, temveč prepusti te skrbi trenerju, ki ima na tem področju veliko teoretičnih in praktičnih izkušenj.

Želiš SHUJŠATI?

Osredotočimo se izključno na izgubo odvečne telesne maščobe in se ne zadovoljimo le z manj kilogrami na tehtnici. Nižja teža je namreč lahko posledica izgube vode in mišične mase, ti pa želiš izgubiti telesno maščobo. Izogibamo se stradanju in upoštevajmo načela zdrave prehrane, vadbo pa prilagodimo tako, da je izguba telesne maščobe kar najhitrejša, a hkrati dolgoročna.

Želiš PRIDOBITI MIŠICE?

Načrt prehrane temelji na polnovrednih živilih, s primernim vadbenim programom pa poskrbimo za enakomeren razvoj mišičevja celotnega telesa. Poudarek namenjamo razvoju mišične mase brez sočasnega čezmernega pridobivanja telesne maščobe.

Želiš IZBOLJŠATI SPLOŠNO POČUTJE in OKREPITI KONDICIJO?

V tem primeru se usmerimo v izboljšanje vsakodnevnega počutja in odpravljanje posledic zaradi nezdravega življenjskega sloga. Tvoj vsakdan izboljšamo z načrtovano prehrano, ki zagotavlja vsa pomembna hranila in omogoča vzdrževanje telesne teže, s primerno zasnovanim vadbenim programom pa poskrbimo za lepše oblikovano telo in boljšo kondicijo.